3 альтернативні бігу вправи, які допоможуть схуднути

0
3 альтернативні бігу вправи, які допоможуть схуднути
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Біг – чудовий спосіб схуднути, який люблять не всі. Для багатьох, хто хоче cкинути вагу, біг перетворюється на тяжке випробування, що знижує результати. Фітнес-тренери вважають, що для успішного схуднення важливо знайти активність до душі. Комусь підходять тривалі пробіжки, а комусь краще спробувати ігрові види спорту. Тож чим замінити біг, якщо вам теж не подобається цей процес?

Стрибки зі скакалкою

Тренування зі скакалкою зміцнюють серцево-судинну систему та спалюють калорії. Їх дуже люблять боксери, адже стрибки зі скакалкою також допомагають розвинути координацію. Існує безліч варіантів стрибків зі скакалкою, які спалюють кілограми та тренують витривалість. Починайте зі стрибків протягом 1 хвилини, а далі збільшуйте тривалість тренування.

Берпі

Це одна з улюблених вправ усіх фанатів кроссфіту та високоінтенсивних інтервальних тренувань. Вправа передбачає послідовне виконання трьох рухів: планки, віджимання та стрибка. Ваше завдання зробити кілька повторів без перепочинку. Вважається, що за 5 хвилин такої вправи спалюється до 100 кілокалорій.

Що потрібно робити, щоб виконати берпі:

  • Розставити ноги на ширині плечей і сісти до кінця, зігнувши в колінах;
  • Упертись долонями в підлогу, стрибком прийняти позу планки на витягнутих руках;
  • Опуститися вниз, зігнути руки в ліктях, і знову повернутися до попереднього положення планки, тобто зробити віджимання;
  • Зробити стрибок вперед, посівши положення навпочіпки;
  • Виконати стрибок вгору із положення сидячи, при цьому скинувши руки.

Джампінг-джек

Джампінг-джек – ефективна кардіовправа, яку можна виконувати без спеціального інвентарю не тільки в залі, а й у домашніх умовах. Цю вправу також називають стрибками «зірочкою». Виконуйте джампінг-джек протягом 60 секунд, поступово збільшуючи тривалість.

Техніка виконання вправи:

  • Виконайте стрибок, у повітрі розвівши руки та ноги убік так, щоб тіло набуло форми літери Х;
  • Під час приземлення зведіть ноги та притисніть руки до корпусу;
  • Повторіть елемент;

Можна виконувати всі ці вправи окремо, а можна зібрати їх кругову тренування. Робіть один рух за іншим, після чого 2-3 хвилини відпочивайте та повторюйте ще раз.

попередня статтяЩо потрібно класти в бульйон, щоб він зберіг яскравий смак
наступна статтяДосвідчені дачники розкрили “секрети” використання кавової гущі
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я