Як швидко схуднути у стегнах – поради експертів

0
Швидко схуднути у стегнах - місія можлива
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кожна жінка має свої проблемні області. У однієї це попка, у іншої – живіт, у третьої – стегна. Досягти досконалості в кожній із цих областей може бути справжньою проблемою. Стегнам особливо важко надати потрібну форму – гормонально і генетично жінки схильні до накопичення жиру саме там. Але з тренуваннями та режимом харчування немає нічого неможливого.

Часто з настанням літніх місяців пані починають шукати швидкий порятунок від зайвих кілограмів. Так, завжди краще починати готуватися до сезону купальників заздалегідь, але робити це ніколи і не пізно, головне дотримуватися деяких простих правил.

Правило номер один для швидкого схуднення – досягнення дефіциту калорій. Це дуже логічно – чим суворіша дієта, тим швидше ми приберемо те, що накопичилося за зиму. Незважаючи на це, рекомендується, щоб втрата ваги не перевищувала 1,5 кг на тиждень. Щоб цього досягти, потрібно обмежити раціон на близько 300-400 калорій. Якщо у вас сформовані здорові звички, ви, напевно, знаєте, які продукти – калорійні. Перше, від чого ви повинні відмовитися, – солодка та смажена їжа. Якщо вони, так чи інакше, не присутні у вашому меню, обмежте жири та вуглеводи. Ви можете зменшити оливкову олію в салаті, прибрати частину вівсянки або скибочку цільнозернового хліба, виключити молоко або цукор із двох чашок кави щодня. Це жертви, на які ви маєте піти заради краси.

Однак, якщо ви не їсте здорову їжу, завдання усклднюється – важливі не тільки калорії, але й джерело, звідки ви їх отримуєте. 500 калорій можуть бути у вигляді шоколадки на обід, а можуть бути двома великими салатами з м’ясом або рибою на грилі, на обід та вечерю. Вибір за вами, але пам’ятайте – зі здоровою їжею ваші стегна схуднуть не тільки швидше, але і стануть красивішими.

Не забувайте і про тренування. Концентруйтеся на кардіотренування і вправах з невеликою вагою, які навантажують ноги – присідання, стрибки, біг. Не забувайте й за  інші області – напружуйте стегна навіть тоді, коли тренуєте живіт, а бонусом буде гармонійніше тіло.

попередня статтяЧи можна садити сливу поруч із вишнею
наступна статтяЯк «змусити» огірки швидко рости
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я