...
ГоловнаКулінаріяЯкі три продукти можуть замінити борошно в сирниках

Які три продукти можуть замінити борошно в сирниках

Підпишіться на нас:

Сирники люблять готувати на сніданок та й холодні протягом дня смачно десь взяти та з чаєм з’їсти. В класичному рецепті найчастіше можна побачити рекомендацію додавати борошно, але ж є й інші варіанти. Вони навіть краще пасують, бо допомагають тримати форму сирників та не роблять їх сухими на смак.

Подробиці

З борошном смак улюблених сирників дещо втрачається. Воно забиває кисломолочний сир. Є три альтернативних продукти для заміни. Пропонуємо вам їх спробувати:

  • кукурудзяне борошно;
  • рисове борошно;
  • манна крупа.

З кукурудзяним борошном сирники будуть з привабливим золотистим кольором. За властивостями воно краще підходить для них, ніж пшеничне.

Рисове борошно використовують не часто, але варто змінити цю тенденцію. Воно ніжне, а сирники з ним виходять дуже повітряні та легкі. Текстура відмінна.

Серед класичних замінників борошна можна також назвати манну крупу. Коли ви покладете її в тісто, залиште на 15 хвилин. Вона допоможе не тільки покращити формування сирників, але й збереже вологість. Буде дуже смачно.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...