7 способів спалити 100 калорій без спорту

0
7 способів спалити 100 калорій без спорту
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

А якщо зробити все одразу, можна спалити 700 калорій

Деякі прості дії допомагають без особливих зусиль спалити 100 калорій. Якщо ви працюєте з дому або просто не встигаєте займатися спортом, спробуйте додати до своєї щоденної рутини щось із цього списку справ.

Зробіть укладку

Миття голови або укладання феном або праскою допоможуть спалити приблизно 100 калорій за 40 хвилин. Через те, що вам доведеться довго тримати руки над головою, м’язи почнуть спалювати калорії. Приємний бонус – гарна зачіска.

Пройдіться під час телефонної розмови

Любите говорити по телефону? Вирушайте зі своїм гаджетом на прогулянку, і спалите 100 калорій за 30 хвилин, або просто ходіть по квартирі бадьорим кроком.

Зробіть прибирання

Більш менш активне прибирання допоможе спалити 100 калорій всього за півгодини. Порахуйте, скільки ви спалите під час генерального прибирання (підказка: щонайменше 400 калорій).

Підіймайтеся по сходах

Після чергового продуктового шопінгу спробуйте замість ліфта піднятися сходами (якщо не дуже важкі пакети). 10 хвилин вгору сходами допоможуть позбутися сотні калорій.

Танцюйте

Увімкніть музику, одягніть свою улюблену сукню та танцюйте перед дзеркалом. Така весела домашня вечірка допоможе спалити 100 калорій за 20 хвилин.

Прогуляйтеся пішки

Спробуйте менше користуватися транспортом та більше ходити пішки. Усього 20-30 хвилин прогулянки в день – мінус 100 калорій. За місяць нова звичка допоможе позбутися приблизно одного кілограма, що за мінімальних зусиль дуже навіть непогано.

Зробіть зарядку

Засиділися під час роботи за ноутбуком? Увімкніть коротке відео на YouTube з розминкою. 10 хвилин присідань, віджимань і стрибків буде достатньо, щоб спалити 100 калорій.

попередня статтяЯк радять прикрасити ялинку 2024 року, щоб “задобрити” Дракона
наступна статтяХурма перестане бути терпкою, якщо знати лайфхак та мати 15 хвилин вільного часу
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я