Як правильно робити вправи Кегеля, щоб зміцнити інтимні м’язи, а не нашкодити їм

0
Як правильно робити вправи Кегеля, щоб зміцнити інтимні м'язи, а не нашкодити їм
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Про вправи Кегеля знає практично кожна жінка. І лише одиниці вміють їх правильно виконувати та перекачують м’язи. Розповідаємо, як уникнути проблем – і займатися Кегелем безпечно та ефективно.

Інтимні м’язи – важлива частина нашого тіла. Коли вони у тонусі, зникають усі проблеми, про які ми всі так не любимо говорити: включаючи підтікання, опущення органів, дискомфорт при сексі та менструальні болі.

Зміцнити здоров’я інтимних м’язів допомагають вправи Кегеля. Ось тільки якщо робити їх неправильно, можна погіршити ситуацію: перекачані м’язи навпаки стають крихкими і можуть травмуватися. І навіть порватися, якщо йдеться про пологи!

Розповідаємо, як робити вправи Кегеля правильно та безпечно. Зберігай цю інструкцію! 5 хвилин вправ покращать твоє інтимне здоров’я.

  • Ляж на спину
  • Зігни ноги і постав їх на ширині таза. Так-так, качати інтимні м’язи потрібно саме в такій позі, а не стоячи або сидячи, як багато хто вважає!
  • На вдиху злегка прогнись у попереку, м’язи тазового дна максимально розслаблені.
  • На видиху перекотися через криж і притисни поперек до підлоги. Пробуй втягнути м’язи промежини, при цьому не напружуючи поперек, живіт, сідниці та стегна. М’язи повинні саме підтягуватись, а не напружуватись!
  • Включай м’язи не повністю, а відсотків на 30 – не більше
  • Чергуй напругу та розслаблення м’язів

Роби вправи регулярно – і тоді в тебе все буде чудово в жіночому плані.

попередня стаття7 несподіваних продуктів, які не мають терміну придатності
наступна статтяЧому не виходить плов: 5 лайфхаків, які допоможуть уникнути провалу
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я