Експерти назвали 5 видів спорту, які найкраще підходять схуднення

0
Експерти назвали 5 видів спорту, які найкраще підходять схуднення
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви займаєтеся спортом, щоб позбутися ненависних зайвих кілограмів, то вам слід звернути увагу на тренування на витривалість

Якщо ви займаєтеся спортом, щоб позбутися зайвих кілограмів, то вам слід звернути увагу на тренування на витривалість. Ці п’ять видів спорту є найкращими для швидкого схуднення! Подробиці в німецькому виданні t-online.

1 місце: плавання

Плавання зміцнює серцевий м’яз та вени. Якщо ви хочете схуднути максимально швидко і ефективно, воно також чудово вам підійде. За півгодини ви спалите близько 350 кілокалорій стилем кролю. Водні види спорту також добре підходять для профілактики захворювань суглобів. Професіонали можуть пізніше наважитися на стиль дельфіна.

2 місце: велоспорт

Їзда на велосипеді на швидкості також допоможе скинути зайві кілограми. Так, їзда зі швидкістю близько 25 кілометрів на годину – це справжній і дуже потужний нейтралізатор жиру. Початківцям слід починати повільно і збільшувати навантаження щодня. Крім витривалості, цей вид спорту тренує м’язи ніг та сідниць.

3 місце: спінінг

Незалежні від погоди альтернативи можна знайти у тренажерному залі. Спінінг дійсно змусить вас попітніти. Цей вид спорту спалює близько 400 калорій на годину. Якщо ви також звернете увагу на збалансовану дієту з низьким вмістом жирів, то ви дуже швидко опинитеся на шляху до стрункої фігури. Якщо ви хочете швидко схуднути, вам слід проводити три-чотири сеанси на тиждень.

4 місце: біг

Новачкам слід розпочинати з невеликих дистанцій, збільшуючи їх поступово. Мета тренування: дванадцять кілометрів на годину. Біг на 400-метровій доріжці також рекомендується новачкам. Так вони точно знатимуть скільки пробігли, а також завжди зможуть збільшити своє тренування на одне коло.

5 місце: cкакалка

Гра, яку часто можна побачити на шкільних майданчиках, швидко та ефективно спалює калорії. Недарма стрибки зі скакалкою є частиною тренування професійних боксерів.

Проте стрибки через скакалку небезпечні для новачків. Якщо ви боретеся із зайвою вагою, але при цьому страждаєте від проблем із суглобами, вам слід спочатку спробувати короткі тренування. Тобто стрибати по п’ять хвилин приблизно двічі-тричі на тиждень.

попередня статтяЛікар пояснила, чому не потрібно їсти вівсянку щодня
наступна статтяЕксперти розповіли, скільки разів на день потрібно їсти
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я