Як підвищити ефективність будь-якого тренування

0
Як підвищити ефективність будь-якого тренування
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Будь-яке тренування має починатися з розминки. Їй варто приділити 10-15 хвилин, щоб підготувати тіло та прогріти м’язи. Так організм буде готовий до вправ, а це допоможе уникнути травм.

Потім слід додати невелике кардіо у вигляді стрибків зі скакалкою – вони підвищують витривалість, а також допомагають прокачати ноги та прес. До речі, стрибки через скакалку — чудова вправа для тих, хто регулярно ходить на підборах, оскільки вона розвиває координацію та баланс.

Наступний крок – це вправи для зміцнення м’язів преса, спини, сідниць та рук, простіше кажучи, кругове тренування. Зазвичай вона складається з планки, присідань, віджимань та вистрибувань із місця. Тут дуже важливою є техніка виконання вправ, а також дотримання пульсу — він має бути в районі 120–140 ударів на хвилину. Це рекомендована зона пульсу, яка запускає процес жироспалювання, безпечна для серцево-судинної системи.

Після тренування потрібна розтяжка. Вона покращує еластичність м’язів, що дає змогу прискорити процес відновлення організму після навантаження. А також прискорює кровообіг та знижує біль у м’язах після фізичної активності.

попередня стаття8 фраз, які потрібно говорити собі у важкі моменти життя
наступна стаття5 незвичайних сніданків для тих, хто постує
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я