Запальна весела зумба: чи ефективна для схуднення

0
Запальна весела зумба: чи ефективна для схуднення
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Запальна програма Zumba, яка допомагає худнути у ритмі танцю, з’явилася випадково. Якось хореограф Альберто Перес під час тренування включив латинську музику і… не розгубився: почав імпровізувати та розбавив традиційні для фітнесу комплекси вправ танцювальними трюками із самби, мамби, румби та реггетону. Вийшов досить кумедний мікс, який надалі отримав і не менш чудну назву – Zumba.

Займатися зумбою – це дуже весело. По суті це аеробні вправи, які дають приголомшливий ефект з першого разу. В результаті одного заняття ти помітиш, як покращиться твоя постава та координація рухів. Ти станеш активнішим, енергійнішим і сміливішим. А ще ти легко скинеш зайві кілограми.

Щоправда, з двома але: по-перше, якщо поєднуватимеш зумбу з правильним харчуванням, по-друге, якщо танцюватимеш по три рази на тиждень протягом години.

Танцюючи, ви:

  • заряджає свій організм енергією;
  • налаштовуєтесь на позитивне мислення;
  • задієте всі групи м’язів;
  • спалюєте зайві калорії;
  • зберігаєте фігуру в ідеальному стані.

Тільки врахуй, займатися зумбою не можна, якщо ти маєш травми колін, проблеми з артеріальним тиском, захворювання зв’язок, суглобів, і, звичайно, не рекомендується так активно танцювати під час вагітності.

Особливих жорстких вимог  при виконнанні вправ немає, тому навіть новачок може приєднатися до тренування і йому буде все зрозуміло і доступно. І, звичайно, не варто забувати, що заняття під звуки запальної музики, приносять справжнє задоволення та невимовну насолоду.

попередня статтяЗа станом шкіри можна визначити нестачу вітаміну D: три головні ознаки
наступна статтяЩо таке стретчінг і в чому його користь для здоров’я
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я