...

6 рецептів ідеальних заправок для салату від ресторанних кухарів

Підпишіться на нас:

Коли ми пробуємо навіть найпростіший овочевий салат у ресторані, то він завжди здається набагато смачнішим за домашній. Справа не в тому, що приємна обстановка сприяє отриманню задоволення від їжі, а особливо до заправки – в  ресторанах ніхто не буде користуватися готовим магазинним продуктом.

Подробиці

Тим більше, що приготувати заправку не важко навіть недосвідченій господині. Які цікаві рецепти варто взяти на замітку:

1.Італійський мотив.

Ця кухня є однією з найпопулярніших у світі, тому даний спосіб більшості людей припадає до вподоби. Тим більше, що цей спосіб неймовірно простий. Необхідно лише змішати нерафіновану оливкову олію з 1 чайною ложкою бальзамічного оцту. Також можна взагалі обійтися без масла – за смаком заправити салат бальзамічним крем-соусом.

2.Класика.

Тут на допомогу знову приходить оливкова олія: до неї потрібно додати лимонний сік до смаку (кількість залежить від об’єму салату), улюблені спеції, змішати і заправити салат.

3.З рослинною олією.

Незважаючи на те, що оливкова олія вважається найкориснішою у світі, у українській кухні в основному використовується стандартна олія. У салаті добре виглядає нерафінована соняшникова – чим ароматніше, тим смачніше. Вам необхідно додати до соняшникової олії по половині чайної ложки гірчиці, меду та звичайного оцту. Повірте, такий салат у вас буде “знищено” відразу ж.

4.Пікантний.

Вам знадобиться змішати 3 столові ложки нерафінованої олії (вибирайте на свій смак) з 1 столовою ложкою яблучного оцту, прянощами та дрібно нарізаними зубчиками часнику. Потім цю масу поєднати з натуральним йогуртом і додати трохи гострого перцю.

5.Найпростіший спосіб.

Освіжити смак будь-якого салату можна дуже простим методом – просто змішайте будь-який вид олії з дрібно нарізаною зеленню, лимонним соком та прянощами.

6.Сметанна заправка.

Вважається, що вона набагато корисніша за майонез і в кілька разів смачніша. Змішайте сметану будь-якої жирності з дрібно рубаним часником, зеленню, сіллю та спеціями.

Ідеальний салат потішить вас своїм ідеальним смаком.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я