3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

0
3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені.

Подробиці

Тут і наздоганяє кухарів перша помилка. Якщо йдеться про заморожені, а не свіжозліплені пельмені, то вони, швидше за все, перетворяться набряклі і злиплі грудки. Через різкий перепад температур кулінари в результаті відколупують шматочки тіста з дна каструлі.

Рішення: заморожені пельмені на 3 хвилини поміщають у холодну воду. Вони не встигнуть розморозитися, але набагато ближче до кімнатної температури.

Друга помилка пов’язана із доведенням води до кипіння. При надто високій температурі тісто лопне, а за надто низької – пельмені злипнуться. Ідеальним варіантом вважається момент, коли вода лише починає закипати. На це вказують перші бульбашки.

Третій фокус пов’язаний з додаванням у каструлю склянки холодної води (вливають тонким струмком). Роблять це у момент закипання. Після вливання чекають приблизно хвилину та вимикають.

Додайте в каструлю склянку холодної води (вливати тонким “струмком”). Повторіть цей цикл: закипання – холодна вода ще раз. І за хвилину пельмені вже можна виймати. Завдяки постійному зниженню температури води тісто і м’ясо поступово проваряться і не будуть липнути один до одного навіть без олії.

попередня статтяЯк вирощувати ремонтантну полуницю на балконі
наступна статтяНавіщо досвідчені городники зав’язують у вузол листя часнику
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я