6 способів виглядати вище та стрункіше

0
6 простих способів виглядати вище та стрункіше
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Розповідаємо, як за допомогою нескладних та дієвих лайфхаків додати заповітні сантиметри в висоту. Нехай навіть візуально.

Прийняти себе і отримувати задоволення від свого тіла — важливий етап, який помітно спрощує нам життя. Але, на жаль, думки про фігуру мрії все одно періодично виникають у багатьох із нас. Добре, додати, зменшити, подовжити або вкоротити можна не хірургічно, а за допомогою стилістичних прийомів та при правильній роботі з одягом. Причому найефективніші оптичні хитрощі прості в реалізації і вже давно випробувані найвідомішими модницями. Розповідаємо про прості стилістичні лайфхаки, які допоможуть виглядати вище та стрункішою.

Вертикалі

Чудодійний вплив вертикальної смужки переоцінити неможливо. Ще один прийом – створення вертикалі в образі. Це не обов’язково має бути принт або поздовжній орнамент — потрібний ефект можна створити за допомогою верхнього одягу, під яким монохромне вбрання. Тим самим візуально ви виглядатимете стрункішою і при цьому витягнете зріс. Схожі властивості мають навіть ряди ґудзиків або довгий шарф, перекинутий через шию.

Взуття в тон до низу

Золоте правило, яке працює завжди: якщо ви підберете взуття в тон до вашого низу (брюків або джинсів), воно стане продовженням ваших ніг і додасть кілька бажаних сантиметрів. У зворотний бік це працює так само: наприклад, якщо ви неправильно підібрали довжину укорочених штанів і комбінуєте їх з ботильйонами, взуття може «порізати» силует і зробити вас візуально нижчою за зростом.

Монохром

Один із найуніверсальніших прийомів для корекції фігури — створення тотал-образу в одному кольорі. Улюбленим і найходовішим відтінком для багатьох вже давно став насичений чорний, який одночасно може похвалитися стрункими та подовжуючими силует властивостями. Але звичайно, не він один має чудодійні властивості – вибирайте палітру, яка переважає у вашому гардеробі, і не концентруйтеся лише на похмурих відтінках. Навіть тотал-лук в яскравому і насиченому кольорі веселки може візуально збільшити ваше зріст.

Завищена талія

Відомий та найпоширеніший лайфхак, який найчастіше використовується у стилістиці. За допомогою джинсів, штанів та спідниць із завищеною талією ви візуально зробите ваші ноги довшими. Зараз у моду активно входять силуети з нульових та головний маркер декади — занижена талія. У цьому немає нічого поганого, але якщо у вас все ж таки є мета додати кілька сантиметрів, краще цей тренд проігнорувати. Занижена талія схильна, навпаки, дуже легко приховувати зріст.

Укорочені жакети

Укорочені жакети, топи, світшоти, куртки працюють за тим самим принципом, що й завищена талія — межа ваших ніг видається набагато вищою, ніж вона є насправді. Найкраще цей прийом працює разом з низом із завищеною талією.

Уникати надмірно вільних фасонів

В оверсайзі, безперечно, немає нічого критичного. Питання лише у грамотному поєднанні з іншими речами. Надмірно неосяжні фасони можуть створити зворотний ефект – ви просто загубитеся в образах з гіпертрофовано об’ємних світшотів, піджаків і штанів. Звичайно, це не означає, що треба ставити хрест на вільних нарядах навіть навпаки. Низ розслаблених фасонів може зіграти вам на руку. Наприклад, штани-палаццо в парі із взуттям на високій платформі. Головне – підібрати правильну довжину штанів, які мають перекривати взуття.

попередня стаття“Секрет” гладких і ніжних п’яточок
наступна статтяДосвідчені городники розповіли, навіщо підгортати помідори
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я