...

Макарони не будуть злипатися, якщо знати 2 секрети

Підпишіться на нас:

Відварити на гарнір макарони — найпростіше рішення. Є тільки одна невелика проблема — вони можуть злипатися. Цим псується вигляд та зменшується апетитність. В господинь є відповідь на цю проблему. Читайте детальніше далі в статті.

Подробиці

Кулінарний секрет полягає в використанні олії. Коли макарони варяться, додайте одну столову ложку олії. Це може бути як рослинна, так і оливкова. В другому випадку навіть буде дещо приємніший смак.

Вершкове масло також допоможе зробити макарони змащеними та на вигляд без злипання. Коли злиєте воду, відразу покладіть великий шматок масла. Макарони не злипнуться, а ще будуть смачнішими.

Виробники пропонують багато макаронних виробів, але не всім допоможуть навіть кулінарні поради. Все залежить від борошна, з якого вони зроблені. Найкраще варити макарони з твердих сортів пшениці. Вони не виділяють в воду клейковину, від якої й відбувається злипання макаронів в одну загальну масу. Дешеві вироби з м’яких сортів пшениці рідко зберігають форму та колір після відварювання.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я