5 простих правил, які зроблять тебе стрункою до літнього сезону

0
5 простих правил, які зроблять тебе стрункою до літнього сезону
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Літо вже не за горами, а отже зараз саме час розпочати активну підготовку до довгоочікуваного сезону бікіні. Як втрачати вагу, отримуючи задоволення від процесу, та яких елементарних правил дотримуватися, щоб залишатися у формі, розповімо далі в статті.

Фізичні навантаження

Фізичні навантаження – основа не тільки нашого здоров’я, а й запорука підтягнутої фігури. Не обов’язково виснажувати свій організм роботою з важкою вагою в залі. Просто знайди той вид активності, який дозволить тобі регулярно підтримувати тіло в тонусі. Кожен має фізичні навантаження свої: танці, теніс, класична йога, бокс, пілон, плавання, силові тренування з вагою власного тіла — вибір тільки за тобою!

Після занять, проведених у задоволення, підніметься твоя самооцінка, піде пара зайвих кілограм, а тіло стане більш підтягнутим. Переїдати більше не захочеться, а енергії на нові звершення побільшає.

Усвідомлене харчування

Зниження рівня споживаних калорій має проходити поступово та без демонізації шкідливої їжі. Дозволь її собі 1-2 рази на тиждень без відмов і в задоволення. Не сприймай правильне харчування як щось, що обмежує. Навпаки, це наша можливість подарувати організму здоров’я, красу, відчуття легкості та стрункості.

Згадай, яка здорова їжа тобі подобається. Однозначно серед смакових переваг знайдеться місце збалансованому боулу, салату чи легкому супу. Регулярно додай ці страви до свого раціону і стрункішай у задоволення. Головне – не обмежуй себе кардинально, а надай своєму організму вибір.

Мінімізація стресу

Як усім нам відомо, стрес впливає на вироблення кортизолу, який у свою чергу призводить до переїдання і набору ваги. Захистити себе від стресу цілком неможливо, але в наших силах мінімізувати його вплив на організм за допомогою сну, прогулянок, релакс-процедур, медитацій та практик, які допоможуть відновити внутрішні ресурси.

Крім того, стрес часто супроводжується «заїданням», що також позначається на стані нашого тіла та наборі ваги. Спробуй прислухатися до себе і відстежити, коли хочеться їсти через фізіологічний голод (він відчувається в шлунку), а коли їжа стає засобом, щоб заїсти нерви та емоції.

Режим сну

Нестача сну призводить до гормонального дисбалансу і, як наслідок, до того самого стресу. Спробуй переглянути режим дня: якщо часу на сон не вистачає, ти довго не можеш заснути і мучишся безсонням, додай помірні фізичні навантаження, медитуй або проконсультуйся з фахівцем.

LPG-масаж

Ще одна процедура, яка так сподобалася багатьом дівчатам – апаратний LPG-масаж. Вона стимулює роботу м’язів, які споживають енергію з розщеплення жирових тканин, а й прискорює обмін речовин.

За рахунок впливу вакууму та роликів вже після кількох сеансів ти помітиш, як зменшуватимуться об’єми тіла, розіб’ється жировий прошарок у проблемних зонах і промальовується бажаний м’язовий каркас. Проходити процедуру краще курсом, щоб помітити ефект і 3-12 см, що йдуть, в об’ємах.

попередня статтяСмачно, як у кав’ярні: 5 лайфхаків для кращого напою у вашому житті
наступна статтяПростий рецепт дієтичних курячих котлет без цибулі
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я