...
ГоловнаКулінаріяЯк приготувати за 30 хвилин суп з фрикадельками

Як приготувати за 30 хвилин суп з фрикадельками

Підпишіться на нас:

Неймовірно смачний та ситний суп із фрикадельками, який можна приготувати за 30 хвилин. Ця страва нагадує про тепло дому і сімейний затишок.

Подробиці

Інгредієнти:

300 г картоплі
100 г гречки
400 г курячого фаршу
2,5 л води
сіль, перець

Приготування:

У великій каструлі закип’ятіть воду. Почистьте картоплю наріжте її кубиком та додайте у воду разом з гречкою. Варіть до готовності. Тим часом посоліть, поперчіть фарш й сформуйте фрикадельки. Покладіть їх у каструлю до картоплі та гречки.

Варіть суп на помірному вогні до готовності фрикадельок. Перед подачею можете покласти в тарілку дрібненько нарізаної зелені. Не дивлячись, що суп дуже простий, він може стати улюбленою стравою вашої сім’ї.

Цей рецепт має багато варіацій приготування, щоб кожен міг адаптувати його під свої смакові вподобання.

Ви можете урізноманітнити страву, додавши різні інгредієнти. А також експериментуйте з видами м’яса, яке любить ваша родина.

Гречку можна замінити іншою крупою чи макаронами. Якщо додати сметану чи вершки, то суп вийде кремової консистенції й матиме ніжний смак. Смачного!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...