“Секрет” сирної запіканки без борошна

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Напевно багато господинь люблять починати день із прекрасного сніданку у вигляді запіканки з сиру. Але страва має одну неприємну особливість: вона постійно прилипає до форми для випічки.

Це найчастіше залежить від майстерності кулінара: проблема у складі інгредієнтів. Якщо трохи видозмінити класичний рецепт, дістати запіканку буде дуже просто.

У чому полягає основна хитрість

Як правило, одним із компонентів запіканки є пшеничне борошно. Через це страву непросто дістати із форми. Тому інгредієнт простіше замінити на манну крупу.

На пів кілограма кисломолочного сиру варто брати три великі ложки манки.

Також варто пам’ятати, що страви на основі манки повинні трохи “відпочивати” перед приготуванням. Після того, як тісто буде готове, йому потрібно побути від 15 до 20 хвилин у холодильнику.

Далі обробляємо маслом форму, викладаємо запіканку та готуємо протягом півгодини. Оптимальною температурою для приготування є 200 градусів.

За такого підходу страва виходить смачною і легкою. До того ж, запіканка не липне до форми.

попередня статтяПомилки, які часто роблять з чорною смородиною влітку
наступна статтяЯк приготувати макарони на сковорідці
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я