...
ГоловнаКулінаріяТОП-5 шкідливих сніданків: будьте обережні, вибираючи ці продукти

ТОП-5 шкідливих сніданків: будьте обережні, вибираючи ці продукти

Підпишіться на нас:

Від того, як саме ви снідаєте, багато в чому залежить ваше здоров’я. Тому саме цьому прийому їжі слід приділити особливу увагу.

Подробиці

Всім відомо про корисні продукти, які слід з’їдати за сніданком. Але сьогодні ми поговоримо про найбільш шкідливі, від них треба відмовитися.

Бутерброди

Вони присутні на столі у багатьох людей під час ранкового прийому їжі. Найчастіше на шматок хліба кладуть ковбасу чи сир, попередньо намазавши його вершковим маслом. Але такий сніданок не підійде для людини, яка дбає про своє здоров’я.

Зараз у багатьох ковбасах є соя, а сири готуються з додаванням пальмової олії. Тому замість користі від такого бутерброду можлива лише шкода.

Сніданки швидкого приготування

Сюди можна віднести різноманітні мюслі із солодкими добавками, а також каші миттєвого приготування. У більшості таких продуктів містяться швидкі вуглеводи, які втамовують голод лише на нетривалий час.

Також треба сказати про якість зерна, що є у цих продуктах. Воно не є цілісним і проходить багатоступінчасту обробку, в результаті якої руйнується більшість вітамінів.

Сирні глазуровані сирки

Слід пам’ятати, що в них немає натурального сиру, як може здатися з назви. При цьому в таких сирках міститься багато трансжирів, ароматизаторів, емульгаторів, цукру та інших шкідливих компонентів.

Різноманітні солодощі

Не варто на сніданок вживати випічку, цукерки та булки. Швидкі вуглеводи, які є в них, дадуть стрибок рівня глюкози, через що відбудеться викид інсуліну. Такі продукти дають зайве навантаження на підшлункову залозу, а також можуть спричинити зайву вагу.

Готові соки

Такі напої виготовляють із концентратів з додаванням цукру та води. Тому від їхнього споживання наш організм отримує максимум калорій при мінімумі користі. Жодних корисних поживних речовин у таких соках немає, тому не варто їх вживати не тільки за сніданком, а й взагалі.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...