...
ГоловнаКулінаріяЯк зробити рідкий суп густим: які інгредієнти додають досвідчені господині

Як зробити рідкий суп густим: які інгредієнти додають досвідчені господині

Підпишіться на нас:

Не завжди вдається правильно розрахувати потрібну кількість компонентів, тому суп виходить рідким.

Така страва навряд чи допоможе впоратися із почуттям голоду.

Однак є прості способи, які допоможуть виправити ситуацію під час приготування супу.

Подробиці

Які інгредієнти додають досвідчені господині:

  1. Найпростішим рішенням стане додати такі продукти, як натуральний йогурт без добавок або сметана. Як правило, двох столових ложок буде цілком достатньо.
  2. Якщо ви любите готувати незвичайні супи на азіатський або індійський манер, то вам знадобиться натуральне кокосове молоко. Однак для популярних супів слов’янської кухні цей інгредієнт не зовсім підходить.
  3. Мало хто знає, що врятувати ситуацію зможе звичайний білий хліб. Досвідчені господині використовують як шматочки свіжого, так і крихти черствого хліба. Тільки не забувайте про те, що шкірку потрібно зрізати.
  4. Для м’ясних супів господині користуються сумішшю з пшеничної крупи та столової ложки картопляного крохмалю. Продукти поєднуються з водою до однорідного стану. Вводити масу в суп слід за 10 хвилин до готовності.
  5. Також врятувати ситуацію допоможуть звичайні вівсяні пластівці. Вони швидко “розчиняються” в супі, який набуває потрібної консистенції. Кількість пластівців варто регулювати залежно від бажаного результату. Як правило, потрібно додавати від 50 до 100 г.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...