Як більше рухатися: 5 способів, з якими впорається навіть дитина

0
Як більше рухатися: 5 способів, з якими впорається навіть дитина
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Навряд чи діти замислюються про витрачені калорії та рахують кроки, хоча їм вдається намотувати кілометри у звичайних вуличних іграх. Якщо у дорослому житті думка про тренування викликає у вас відторгнення, настав час подумати про веселіші види активності. Уявіть собі ненадовго, що ви знову стали дитиною.

Подробиці

Дорослим за тиждень рекомендується приділяти 150-300 хвилин (від 2,5 до 5 годин) на фізичну активність помірної інтенсивності. Почавши всього з 30 хвилин на день, ви опинитеся в середині цього діапазону. Ніхто не хоче витрачати півгодини на день на те, щоб займатися ненависною справою. Ви отримаєте максимальну користь від фізичної активності, яка вам подобається, а також повертатиметеся до неї знову і знову.

Нижче наведено список занять, які змусять тіло працювати швидше, інтенсивніше і в той же час додадуть трохи веселощів у ваш графік.

Танці

Як давно ви танцювали під улюблену музику? Одягніть зручний одяг, закрийте штори, якщо у вас є особливо цікаві сусіди, увімкніть кілька улюблених пісень і просто рухайтеся. Вам знадобиться всього вісім треків, щоб укластися в 30 хвилин, так що вибирайте найкращі!

Створіть своє власне тренування

Якщо відвідування тренажерного залу або плата за нього віддаляють вас від занять спортом, не хвилюйтеся – ви можете отримати ті самі переваги від тренувань. Складіть власну програму, яка складатиметься лише з улюблених вправ. У цьому немає нічого поганого, існує так багато варіацій, що улюблене тренування знайдеться для кожного.

Ігри з літаючою тарілкою

Порахуйте, скільки разів ви зможете підкинути фрісбі туди і назад, не впустивши його. Щоразу намагайтеся «перевершити себе» і перетворите це на тренування. Ви бігатимете все активніше, намагаючись побити власний рекорд.

Обруч

У дитинстві крутити обруч було просто весело, однак у дорослому віці це може стати серйозним тренуванням. Візьміть хулахуп і попрацюйте над пресом та м’язами кора.

Спробуйте вид спорту, яким ви хотіли займатися у дитинстві

Як давно ви “куштували” щось нове? Звичайно, займатися незнайомим видом спорту і виходити із зони комфорту може здатися страшним. Однак зміна звичного порядку дня стане саме тим, що допоможе вам відчути себе активним і повним енергії. Складіть список всіх видів діяльності, які, вам хотілося спробувати ще в дитинстві – катання на ковзанах, фехтування, балет, танці з віялом – та що завгодно. Виберіть щось одне (а може й кілька видів) та дійте.

попередня статтяЯкий шашлик дієтологи вважають корисним
наступна статтяЯк приготувати омлет ідеально пишним та смачним
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я