...
ГоловнаКулінаріяЩо робити, якщо суп вийшов дуже гострий: кулінарні лайфхаки

Що робити, якщо суп вийшов дуже гострий: кулінарні лайфхаки

Підпишіться на нас:

Форс-мажори можливі, тому зробити суп дещо більш гострим не проблема. А от виправити ситуацію вже важче. Проте є кулінарні лайфхаки, які допоможуть зробити суп нормальним на смак.

Як це зробити

Добре, якщо у вас залишився чистий бульйон. Тоді ним просто можна виправити смак, просто доливши трохи до готової страви. На крайній випадок можна навіть водою скористатися.

В залежності від рецептури серед рідких інгредієнтів може бути молоко, вершки або натуральний йогурт. Це повинні бути продукти з високим відсотком жирності, бо знежирені не зможуть заглушити гострий перець. Можна використовувати навіть рослинне молоко: соєве або кокосове.

Ще один варіант виправити гострий смак. Можна додати вершкове масло або олію. Починають з дози 15 мл. А далі треба куштувати.

Якщо суп вже готовий та навіть поданий до столу, тоді можна виправляти ситуацію тертим сиром, сметаною та бутербродами з вершковим маслом. Вони знизять пожежу від перцю.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...