Вчені назвали спосіб, який захистить тих хто на дієті від спокуси “з’їсти лишнього”

0
Вчені назвали спосіб, який захистить тих хто на дієті від спокуси
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви дотримуєтеся дієти і раптом несподівано сильно захотіли піцу або гамбургер, натомість вирушайте на пробіжку. Дослідники з Університету Вашингтона впевнені, що вона зменшить апетит.

Подробиці

Швидше за все, фізичні навантаження – це останнє, чим хочеться займатися при голодних спазмах, перебуваючи на строгій дієті. Але інтенсивна пробіжка, як запевняють вчені з Вашингтона, дозволяє подолати потяг до так званих «порожніх» калорій, які виникають через обмеження в харчуванні. У ході експериментів на гризунах вчені виявили, що інтенсивна фізична активність придушувала їхнє бажання налягати на їжу з високим ступенем жирності після місяця обмежувальної дієти.

Під час високоінтенсивних фізичних навантажень у нашому організмі відбуваються гормональні зміни, які в короткій перспективі надають значний вплив на апетит . Дослідники стверджують, що фізичні навантаження допоможуть людям чинити опір спокусі вживати жирну їжу, особливо якщо вони знаходяться на дієті, яка потребує неабияких обмежень. Людству властиво шукати якусь чарівну пігулку, що дозволяє разом досягти всіх бажаних цілей. Цілком можливо, що саме фізичні навантаження, доступні майже кожному, можуть стати цією пігулкою.

Ожиріння є проблемою для жителів Росії, і вже дуже скоро кількість жертв ожиріння в нашій країні перевищить 25% від усього населення. А в США їхня кількість уже досягла 50%. Останні експерименти продемонстрували феномен фізичних навантажень. Відомо, що чим більше людина відмовляє собі в тій чи іншій їжі, тим сильніше вона її хоче, і подолати цей потяг часом буває вкрай нелегко. Тепер названо спосіб це зробити.

попередня статтяВчені дослідили, як вправами зберегти здоров’я мозку та серця
наступна статтяВчені з Гарварда назвали п’ять «простих звичок», здатних продовжити життя на 10 років
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я