Схуднути за 17 днів: корисна дієта для всіх

0
Схуднути за 17 днів: корисна дієта для всіх
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Лікар Рафаель Морено, дієтолог, розробив свою дієту: легку, безпечну для організму та неймовірно ефективну. Найголовніше – ти зможеш легко втримати досягнуту вагу!

Відразу розкриємо головний секрет: кожні 17 днів твій раціон принципово змінюватиметься, щоб організм не встигав адаптуватися до запропонованої схеми харчування, і вага не «застрявала» на одній і тій же позначці.

Завдання у тому, щоб не тільки запустити процес схуднення, але перебудувати метаболізм так, щоб ти могла залишатися стрункою все життя! Тобі доведеться пройти 4 цикли, але вже після завершення першого ти скинеш більше 5 кілограмів!

Цикл №1: Позбався зайвих кілограмів

Перші 17 днів дієти, найімовірніше, будуть складними: калорійність раціону – до 1200 ккал, основа меню – нежирні білкові продукти (пісне м’ясо, риба, молочні продукти), некрохмалисті овочі і зовсім небагато (близько 100 г на добу) фруктів. І це ще не все: доктор Морено вважає обов’язковим доповнити дієту 17 хвилинами фітнесу на день, Що саме робити – не так важливо, але ми рекомендуємо тобі займатися за голлівудською програмою Джима Барсена: саме він «виліпив» тіла Дженніфер Еністон, Кемерон Діас та Анджеліни Джолі. Худнети будеш швидко! Щоб не нашкодити організму, приймай протягом усього циклу вітаміну А, С та Е, це важливо!

Цикл №2: Розганяй метаболізм

Мета наступних 17 днів дієти – розгойдати метаболізм (який, швидше за все, сповільниться до кінця першого циклу) і захиститися від ефекту плато, коли ти намагаєшся щосили, а вага стоїть на місці. Доктор Морено наказує щодня-два варіювати калорійність раціону, то підвищуючи її до 1500 ккал, то повертаючись до 1200 ккал.

Чому ця стратегія спрацює? Такі коливання здатні обдурити організм і не дозволити йому пристосуватися до нового режиму харчування, отже можна отримати хороші результати в зниженні ваги. Але навіть у рамках цього витрати калорій мають перевищувати обсяг спожитих. Ще одна новація цього циклу дієти в тому, що ми включаємо в меню фрукти та ягоди. Не забувай і про багаті клітковиною овочі: вони покращать перистальтику кишечника.

Цикл №3: Новий раціон

На цьому етапі в меню з’являються складні вуглеводи – крупи та цільнозернові продукти (обов’язкові на сніданок та обід), а калорійність раціону піднімається до 1400 ккал.

Таким чином, ти заповниш норму вітамінів групи B, і твій раціон стане цілком повноцінним: у ньому будуть і білки, і жири, і вуглеводи, але прискорений метаболізм не дозволить формуватися зайвій вазі.

Цикл №4: Повторення – мати навчання

Принципи харчування цьому етапі збігаються з правилами попереднього, з тією різницею, що калораж меню підвищується до 1500 ккал. До того ж, двічі на тиждень дозволені десерти з простими вуглеводами. Дотримуватися цього циклу, за завітами професора Морено, потрібно стільки, скільки ти хочеш залишатися стрункою.

попередня статтяКоли та як укривати виноград на зиму: садівники радять
наступна статтяЩо приготувати з гречки, якщо каша на гарнір більше не смакує
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я