...
ГоловнаКулінаріяЯкі помилки призвело до того, що м'ясо у смажених пельменях залишилося сирим

Які помилки призвело до того, що м’ясо у смажених пельменях залишилося сирим

Підпишіться на нас:

Смажені пельмені вважаються дуже простою «студентською» стравою, особливо якщо йдеться про напівфабрикат. Незважаючи на всю простоту приготування, багато людей припускаються однієї і тієї ж помилки.

Подробиці

Йдеться про смаження заморожених пельменів на сильному вогні. Наслідком такої дії є отримання дуже жорсткого тіста, що нагадує пластмасу.

Може виникнути ще одна неприємність – сира начинка. М’ясо могло не дійти до потрібного ступеня готовності через надто швидке приготування.

Поширена помилка

Будь-який кулінар-початківець повинен запам’ятати наступне: заморожені пельмені не варто відправляти на розпечену сковорідку.

Якщо швидко готувати холодний напівфабрикат на олії, то про рівномірне прожарювання м’ясних подушечок можна навіть не мріяти.

Тісто «схопиться» дуже швидко, а м’ясо залишиться холодним. Ситуацію значно погіршить величезний вогонь.

Як виправити помилку

Із цієї ситуації є два виходи:

  1. Перший – зварити пельмені перед смаженням. В результаті тісто вийде м’яким. Крім того, всі інгредієнти будуть готові та добре прогріті;
  2. Другий варіант – налити в сковороду невеликий об’єм води. Цей спосіб допоможе начинці пельменів дійти потрібної температури, а тісту – зберегти потрібну консистенцію.

У цьому випадку пельмені будуть швидше тушкуватися, а не смажитися. Не варто забувати використовувати кришку сковорідки.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...