Секрет стрункості китаянок – лише одна вправа для тонкої талії

0
Секрет стрункості китаянок - лише одна вправа для тонкої талії
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ділимося унікальним тренуванням китайських красунь, яке допомагає їм бути завжди підтягнутими та стрункими.

Зовнішність азіатських дівчат давно підкорила весь світ. Найкращі засоби догляду та косметика виробляються саме в Азії. Також у них є і свої секрети схуднення та вправи для стрункості.

Азіатська культура – ​​це цілий світ, у якому існують речі та нюанси складні для нашого розуміння. Це стосується і сфери схуднення та спорту. Однак, незважаючи на початкову візуальну дивність деяких вправ, вони залишаються досить ефективними.

Зараз у Китаї, і вже по всьому світу, стала дуже популярна модифікація вправи з пілатесу, яка називається «тазовий годинник». Ця вправа спрямована на розтягнення м’язів попереку та тазу. Дане тренування робить їх більш рухливими та еластичними, а це є профілактикою деяких хвороб спини та хребта, також покращує кровопостачання органів малого тазу.

Нова варіація чимось нагадує танцювальний стиль твьорк (twerk), таке тренування допомагає пропрацювати як вже названі м’язи, так і прес, тому що зміцнює цю зону і сприяє позбавленню зайвих кілограмів. Звісно, вправа – це не панацея для досягнення ідеальних форм, необхідно пам’ятати і про правильний раціон харчування, проте зі своїм завданням ця методика справляється чудово, а динамічне повторення рухів може бути невеликим кардіо-тренуванням.

Класична варіація з пілатесу робиться так:

  • Ляжте на килимок і зігніть ноги в колінах, упираючись стопами на підлогу. Притисніть хрестець до підлоги, розслабте стегна;
  • Уявіть, що ваша область тазу це циферблат. Кіпчик – 6 годин, пупок – 12, і почніть робити тазом перекати вперед-назад, з 6-ти на 12. Пам’ятайте про дихання вперед – вдих, назад – видих. Потім додайте ліве та праве стегно (3 години та 9 годин – відповідно);
  • Зробіть повне коло;
  • Після кількох повторів робіть обертання в інший бік.

Починати освоювати цю вправу рекомендується саме з класичного варіанту, ви не повинні напружувати м’язи або намагатися зробити велике коло тазом, навпаки, все має бути м’яко та максимально розслаблено. Після того як ця вправа даватиметься вам легко, можна ускладнювати завдання, роблячи його стоячи.

Це може бути складніше, ніж здається, оскільки сучасний сидячий спосіб життя сприяє застою тазових м’язів і зв’язок. Не засмучуйтесь, якщо не вийде відразу, з часом м’язи повернуть еластичність, і ви справлятиметеся з цим на ура, і що важливіше краще будете розуміти власне тіло і покращите його здоров’я.

попередня стаття4 способи легко та швидко надати губам об’єму
наступна статтяЧим корисна лляна олія, особливо для жінок
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я