4 правила схуднення, яких дотримуються греки

0
4 правила схуднення, яких дотримуються греки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Щоб легко та швидко скинути вагу, треба дотримуватися дефіциту калорій та правильно харчуватися. Існує багато принципів здорового харчування, дотримання яких має зробити вас здоровими, стрункими та красивими. Але насправді є всього 4 головні правила, яких варто дотримуватись, щоб допомогти своєму тілу переробляти калорії в енергію. І вони справді дуже прості.

Викиньте всі знежирені продукти

Так, саме так. Думаєте, що найлегший спосіб швидко схуднути це відмовитися від жиру? Ви дуже помиляєтеся: здорові жири, такі як лляна, кокосова, оливкова олії, необхідні нашому тілу. Крім того, в знежирених продуктах часто набагато більше цукру – таким чином виробники намагаються зробити смак більш насиченим та яскравим. А що може бути гіршим для вашого здоров’я, ніж надлишок цукру? Єдине, від чого справді варто відмовитися – це від трансжирів.

… крім молочних продуктів

З одним уточненням: переконайтеся, що у вашому знежиреному йогурті чи сирі немає потрійної дози цукру. В інших випадках – сміливо їжте! Вашому тілу необхідні кальцій та білок, на які багаті молочні продукти. Їжте їх на сніданок та вечерю, і тоді ви зможете швидко та легко схуднути без дієт!

Їжте як греки

Ви напевно чули про середземноморську дієту – раціон, який забезпечує здоров’я, довголіття і красу тим, хто його дотримується, а також дозволяє дуже швидко і легко схуднути. Основа середземноморського раціону – поліненасичені жири, яких багато в горіхах, насінні та рибі. Дослідження показують, що ті люди, чий раціон багатий на такі жири, в результаті мають в організмі менший відсоток жиру і більший – м’язів. Саме те, що треба!

Тримайте баланс

Насамперед — баланс жирів. Ви можете дозволити собі і морозиво, і бекон, і масло з сиром, і навіть майонез – але тільки не в один і той самий день і, зрозуміло, не одночасно. Просто вибирайте один продукт і врівноважуйте його овочами, злаками та іншими корисними продуктами. І все буде добре, корисно і дуже смачно, а, головне, ви зможете легко і швидко схуднути в домашніх умовах.

попередня статтяВчені пояснили, чому не можна вбивати павуків, що живуть у квартирах та будинках
наступна статтяПро що мовчать лікарі: 6 популярних продуктів, що призводять до випадіння волосся
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я