...

4 правила схуднення, яких дотримуються греки

Підпишіться на нас:

Щоб легко та швидко скинути вагу, треба дотримуватися дефіциту калорій та правильно харчуватися. Існує багато принципів здорового харчування, дотримання яких має зробити вас здоровими, стрункими та красивими. Але насправді є всього 4 головні правила, яких варто дотримуватись, щоб допомогти своєму тілу переробляти калорії в енергію. І вони справді дуже прості.

Викиньте всі знежирені продукти

Так, саме так. Думаєте, що найлегший спосіб швидко схуднути це відмовитися від жиру? Ви дуже помиляєтеся: здорові жири, такі як лляна, кокосова, оливкова олії, необхідні нашому тілу. Крім того, в знежирених продуктах часто набагато більше цукру – таким чином виробники намагаються зробити смак більш насиченим та яскравим. А що може бути гіршим для вашого здоров’я, ніж надлишок цукру? Єдине, від чого справді варто відмовитися – це від трансжирів.

… крім молочних продуктів

З одним уточненням: переконайтеся, що у вашому знежиреному йогурті чи сирі немає потрійної дози цукру. В інших випадках – сміливо їжте! Вашому тілу необхідні кальцій та білок, на які багаті молочні продукти. Їжте їх на сніданок та вечерю, і тоді ви зможете швидко та легко схуднути без дієт!

Їжте як греки

Ви напевно чули про середземноморську дієту – раціон, який забезпечує здоров’я, довголіття і красу тим, хто його дотримується, а також дозволяє дуже швидко і легко схуднути. Основа середземноморського раціону – поліненасичені жири, яких багато в горіхах, насінні та рибі. Дослідження показують, що ті люди, чий раціон багатий на такі жири, в результаті мають в організмі менший відсоток жиру і більший – м’язів. Саме те, що треба!

Тримайте баланс

Насамперед — баланс жирів. Ви можете дозволити собі і морозиво, і бекон, і масло з сиром, і навіть майонез – але тільки не в один і той самий день і, зрозуміло, не одночасно. Просто вибирайте один продукт і врівноважуйте його овочами, злаками та іншими корисними продуктами. І все буде добре, корисно і дуже смачно, а, головне, ви зможете легко і швидко схуднути в домашніх умовах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я