Чи можна позбутися жиру на животі, якщо качати прес

0
Прес
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви мрієте про шість кубиків, коли тренуєте прес, ви не самотні. Міцні м’язи кора не тільки важливі для вашого загального здоров’я, але і виглядають дуже привабливо в естетичному плані. Тим не менш, дуже складно розглянути м’язи черевного преса, якщо на них занадто багато жиру. І тут постає логічне питання: чи допомагають тренування преса спалювати жир на животі?

Подробности

На жаль, вправи на прес можуть бути не такими корисними в цьому плані, як вважають деякі атлети. Неможливо цілеспрямовано активувати жироспалення на животі чи якійсь іншій частини тіла. Цього не досягти ні виконанням спеціальних вправ, ні змінами в дієті. Тренуванням преса не спалити більше абдомінального жиру, ніж будь-де ще на вашому тілі. Схуднення відбувається по всьому тілу, тому тренування преса допоможе спалювати жир на животі, а також жир в інших місцях. Це також означає, що ваш прогрес у зменшенні жиру на животі може виявитися повільнішим, ніж ви сподівалися, тому що жир буде йти по всьому тілу, поки ви врешті-решт побачите свої кубики преса.

Хоча скручування та підйоми ніг у висі не можуть гарантувати вам бажаної візуалізації черевного преса, ваша дієта відіграватиме найважливішу роль у позбавленні зайвого жиру на животі. Щоб схуднути, потрібно дотримуватися дефіциту калорій у своєму раціоні. Це означає, що ви повинні споживати менше енергії, ніж потрібно вашому тілу для підтримки поточної ваги. Потреба в калоріях у людини залежить від її віку, ваги, статі, рівня активності та стану здоров’я. Тому дуже важливо підійти до цього питання з усією серйозністю та грамотно скласти свій раціон.

Також важливо пам’ятати, що не кожному вдасться досягти ідеального преса, і не всім потрібний плоский живіт, щоб бути здоровим. У деяких людей рельєфні кубики можливі лише за дуже низького відсотка тілесного жиру, дотримуватися якого може бути некомфортно і навіть складно. Хоча втрата жиру на животі – це чудова мета для людей із надмірною вагою, вам не обов’язково доводити його до виду пральної дошки, щоб бути здоровим.

попередня статтяРух і вага: чи допомагає пілатес швидше схуднути
наступна статтяДієтолог спростувала “головний міф” про каву
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я