Насипний пиріг: просто, швидко й дуже смачно

Насипний пиріг: просто, швидко й дуже смачно
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Насипний пиріг простий у приготуванні. Для нього не треба замішувати тісто. А виходить дуже смачний, чимось схожий на наполеон. Спробуйте хоч раз приготувати і він стане вашим фаворитом.

Подробиці

Інгредієнти
1 склянка борошна
1 склянка манки
1 склянка цукру
8 великих яблук
ванільний цукор
1,5 ч. л. розпушувача
100 г вершкового масла
кориця, дрібка солі

Візьміть миску й змішайте в ній борошно, цукор, манку, сіль та розпушувач. Помийте яблука й натріть на крупній тертці. Приготуйте роз’ємну форму для пирога, застеліть пергаментом.Розділіть суху суміш на 4 рівні частини, а яблука — на 3 частини.

Висипте першу частину суміші у форму й розрівняйте її. Після цього викладіть та розрівняйте частину яблук, змішаних з корицею.  Повторіть накладання шарами, так, щоб зверху була суха суміш. Натріть на крупній тертці вершкове масло й рівномірно розрівняйте його по поверхні пирога.

Випікайте при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин до золотистого кольору. Дайте 30 хвилин, щоб пиріг прохолонув. Смачного!

 

попередня статтяЯк і коли висівати майори у відкритий ґрунт
наступна статтяЯк правильно посадити ожину навесні
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я