Тарт з ягодами, шоколадом та заварним кремом

0
Тарт с малиной
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Тарт з ягодами виходить дуже свіжими на смак. Доповнюють його заварний крем та солодкий шоколад. Чудовий десерт вихідного дня. Спробуйте приготувати і ви.

Інгредієнти

Вам потрібні продукти для пісочного тіста та крему. Отже, для тіста:

  • пшеничне борошно — 200 г;
  • вершкове масло — 100 г;
  • цукрова пудра — 100 г;
  • яйце — 1 шт.

Для крему:

  • яйця — 2 шт.;
  • цукор — 1 скл.;
  • борошно — 2 ст.л.;
  • молоко — 250 мл;
  • масло — 160 г.

Також для тарта потрібні ягоди (малина чи полуниця) та для прикраси свіжа м’ята.

Як приготувати тарт

Масло має бути теплим. М’яке масло треба змішати з цукровою пудрою, щоб вийшла однорідна консистенція. Вбийте в масу яйця. Вимішайте. Поступово всипайте в масу борошно, продовжуючи мішати. Кількох хвилин на замішування вистачить. Розкачайте та викладіть у форму, яку не треба нічим змащувати. Поставте в холодильник на 40 хвилин. Потім відправте форму у духовку. Температура випікання складає 200 градусів, а час — 20-30 хвилин. Після випікання основу для тарта треба охолодити.

Шоколад, який вам найбільше подобається, треба розтопити на водяній бані. Можна також у мікрохвильовці. За бажанням додайте трохи вершків чи молока. Розподіліть шоколад по випеченій основі.

Візьміть невелику ємність. В неї вбийте яйця, борошно, цукор, молоко. Все ретельно перемішайте та поставте на вогонь. Масу треба постійно мішати. Через 5-7 хвилин вона стане густою. Охолодіть її до кімнатної температури. Тепер цю масу треба збити міксером з додаванням м’якого масла. Маса має вийти однорідна та пишна. Крем перемістіть у тарт, де вже є основа з шоколадом.

На останньому етапі лишається викласти гарно ягоди. Це може бути малина, полуниця, чорниця, лохина —  будь-які на ваш смак. Тарт готовий. Поставте в холодильник, щоб він став ще смачнішим, а потім можете куштувати. Смачного!

попередня статтяЯкщо ваші діти не їдять броколі, приготуйте з нею котлети
наступна статтяНе садіть ці рослини поруч з виноградом, щоб не зашкодити врожаю
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я