Як смачно та просто приготувати макарони без м’яса

0
Як смачно та просто приготувати макарони без м'яса
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Коли пишуть про смачні рецепти, де кілограм м’яса, то сумнівів немає. Так, страву важко буде зіпсувати. А спробуйте приготувати макарони без м’яса так, що захочуть добавки.

Подробиці

Для приготування візьміть макарони будь-які, наприклад, спагеті. Розламайте на три частини. викладіть у розігріту сковорідку. Відразу додайте вершкове масло і ложку олії.

Смажте, помішуючи до того моменту, доки макаронні вироби не стануть рум’яні. Потім треба додати воду, але так, як зазвичай під час варіння. На сковорідку діаметром 26 сантиметрів 300 мл буде достатньо. Макарони будуть пропарені, зайвої вологи не буде.

Коли побачите, що макарони вже майже готові, то додайте пару ложок сметани, сіль та прянощі. Накрийте кришкою, через пару хвилин вогонь вимкніть і дайте макаронам “дійти” до готовності.

Смак буде неймовірним, за бажанням додайте часник свіжий, подрібнений.

попередня статтяЯк зрозуміти, які з курей несуться: господарям на замітку
наступна статтяЯк приготувати ліниві вареники з сиром та фруктовим пюре
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я