...
ГоловнаКулінаріяГарячий молочний напій за рецептом з кафе

Гарячий молочний напій за рецептом з кафе

Підпишіться на нас:

Цей напій з молока в кафе коштує чимало грошей. Зрештою, як і всі напої та десерти, які приготувати дуже легко. Наприклад, молочний солодкий напій з апетитною збитою пінкою.

Як приготувати

Для цього рецепту вам потрібно тільки молоко та сироп з улюбленим смаком. Отже, налийте молоко в каструлю та доведіть до кипіння. Воно має бути гарячим, але не кипіти. Нагрівати потрібно повільно.

Як тільки молоко стане потрібної температури, заберіть з вогню. Перелийте в блендер та збийте. Має утворитись щільна піна з великої кількості бульбашок. Долийте в процесі збивання і сироп. Це може бути кавовий, малиновий, полуничний, шоколадний.

Перелийте готовий напій обережно в високу склянку, щоб не впали збиті бульбашки. А тепер можна куштувати смакоту. Тепер ви також вмієте готувати смачний гарячий молочний напій, як в кафе. Смачного!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...