Що покласти в салат «Олів’є» замість солоних огірків

0
Салат «Олів’є» з оливками
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Класика жанру, коли у всім відомий салат кладуть солоні огірки. Буває, що мариновані також використовують. Традицію можна змінити. І від цього ви отримаєте новий смак звичної страви. А вибрати є з чого.

Що додати замість огірків

Найперше можна додати каперси. Не самий оригінальний варіант, але можна спробувати. Вони солоні на смак, нагадують маленькі горошки за формою. Єдиний мінус полягає у ціні такого альтернативного рішення.

Оливки чи маслини. З цими інгредієнтами різниця помітна відразу. Одного погляду буде достатньо. В результаті такої заміни ви отримаєте свіжий, оригінальний та свіжий смак. Також він буде виразний.

Несподівано, але огірки можна замінити грибами. Це зовсім щось нове, не схоже ні на що. А які вибрати? Можете брати рижики, грузді і інші солоні лісові гриби. Зверніть вагу, що вони мають бути пружними за своєю структурою.

Мариновані овочі також добре підуть в цей салат. Кабачки, патисони також можна пробувати. Все це на ваш смак та бажання експериментувати.

Мочені яблука досить часто подобаються гурманам. І в салаті вони добре поєднуються з іншими інгредієнтами. Якщо ви додасте ще й копчену курку. Тоді шедеврально новий смак також гарантовано.

Смачного!

попередня статтяНа якій відстані висаджують квасолю, щоб був вдалий врожай
наступна статтяПікантна намазка, з якою вершковий сир не зрівняється
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я