Закусочні курячі крильця з неповторним смаком

0
Закусочні курячі крильця з неповторним смаком
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Крильця за цим рецептом виходять апетитними та смачними. І в гарячому, і в холодному вигляді сподобаються вашій родині обо гостям. За рахунок гірчично-медового маринаду м’ясо вийде ніжним та з неповторним смаком.

Інгредієнти:

  • Крильця – 1 кг.
  • сіль – 1/3 ч.л.
  • гірчиця – 1 ст.л.
  • соєвий соус – 2 ст.л.
  • мед – 1 ст.л.
  • паприка – 1/2 ст.л.

Приготування:

М’ясо промити під проточною холодною водою. Кожне крильце розрізати по суглобах на три частини. Найменшу частинку крильця не використовуйте. Покладіть крила в миску. Додайте сіль, гірчицю, соєвий соус і мед.

Додайте паприку, краще використовувати копчену паприку. Ця приправа надасть крильцям красивий колір та неперевершений аромат.

Добре змішайте інгредієнти. Бажано залишити маринувати щонайменше на 1 годину – так крильця вийдуть набагато смачнішими! Потім покладіть м’ясо в форму для випічки.

Накрийте фольгою і відправте в духовку. Через 50 хвилин фольгу потрібно зняти, щоб крильця  підрум’янились і набули хрусткої скоринки. Випікайте в духовці ще 40 хвилин при 180 градусах.

Крильця можна подавати з сметанно-часниковим соусом, майонезом із кетчупом, майонезом із соєвим соусом, гранатовиим соусом або гірчицею.

Смачного!

попередня стаття10 секретів стрункої фігури, які знають лише лікарі
наступна статтяЯк швидко та безпечно видалити кавовий наліт з чашки
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я