На десерт вершкове ескімо всього з 3 інгредієнтів

0
Морозиво з вершків
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Найпершими холодні десерти почали готувати китайці. І було це у 3 ст. до н.е. Це був скоріше фруктовий лід, ніж морозиво, яке ми зараз всі знаємо. Згодом, завдяки торговим зв’язкам, рецепт передався в Європу, а вже там італійці, французи почали цю ідею доробляти на власний смак. Кажуть, що морозиво з молока та вершків з’явилося в 1649 році. Хоча технологія приготування була складна, але це того вартувало.

В сучасному світі багато чого змінилось. Ви теж думали, що морозиво приготувати дуже складно в домашніх умовах? Все набагато простіше, ніж декілька століть назад. Зараз зробити просте ескімо можна всього з трьох інгредієнтів. Читайте далі, що для цього потрібно.

Інгредієнти та приготування

Вам потрібно взяти 150 г шоколаду, 250 мл вершків 33% та 65 мл згущеного молока.

Отже, шоколад розтоплюємо. Для цього можете використати водяну баню чи поставити в мікрохвильову піч. Замість форм будемо використовувати паперові стаканчики. Налийте в них шоколад та розподіліть його по всій внутрішній поверхні. Поставте їх в холодильник та переходьте до готування морозива.

Охолоджені вершки потрібно збити до загустіння. Продовжуйте збивати далі і повільно влийте згущене молоко. Має вийти повітряна та слухняна маса. Наповніть нею стаканчики з шоколадом. Вставте палички. Перемістіть стаканчики в морозильну камеру на 3-4 години.

Морозиво готове. Можна куштувати та пригощати. Смачного!

попередня стаття3 простих способи відмити нагар з скляного посуду без спеціальних засобів
наступна статтяВечеря буде готова за 30 хвилин, якщо курку приготуєте за цим рецептом
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я