Крупи можна варити не лише з молоком чи водою — є альтернативний варіант

0
Крупи на кашу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Крупи в харчуванні є завжди. Гречка, рис, пшоно, вівсянка — найчастіше зустрічаються на на наших столах. Варять їх переважно у молоці або воді. Це швидко, традиційно, тому досить очікувано. Якщо ви готові до зміни стереотипів, що інакше варити не можна, тоді пропонуємо вам розглянути тему детальніше.

Альтернативні варіанти

Не дивуйтесь запропонованому варіанту — крупи можна варити у фруктовому або овочевому соці. Оригінально та незвично, але спосіб має право на існування.

При готуванні круп на гарнір до риби або м’яса, можна додати лимонний сік. Наприклад, це актуально для рису. Він вийде не надто сухим та можна буде не готувати додатковий соус, бо смакові барви вже будуть присутні у страві.

Ще один цікавий спосіб внести різноманіття. В процесі приготування рисового гарніру додайте виноградний або гранатовий сік. Це надасть характерний присмак та навіть трохи підфарбує колір.

Якщо ви хочете приготувати вівсянку, але не на молоці з цукром, а як гарнір для риби чи м’яса, тоді вам потрібен гарбузовий нектар або з моркви.

Кулінарія — суцільні смакові експерименти. Пробуйте щось нове та оригінальне. Скорше за все буде незвично, але ви знайдете для себе цікаві способи приготування звичних страв.

попередня статтяЯк повернути пластиковим вікнам білий колір: два способи
наступна статтяЧому досвідчені кулінари додають у котлети лише жовтки
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я