...
ГоловнаКулінаріяЯк приготувати екзотичну каву по-карибськи з доступних продуктів

Як приготувати екзотичну каву по-карибськи з доступних продуктів

Підпишіться на нас:

Кава – напій, спробувавши який одразу стаєш його поціновувачем. Її аромат, який бадьорить та смак, що закохує з першого ковтку. Є багато сортів кави – на будь-який смак. Й, звикнувши до того, який сподобавсь найбільше, іноді хочеться скуштувати новий смак.

Подробиці

В подорожах ми завжди пізнаємо щось нове. Але щоб спробувати нові смаки кави, не обов’язково подорожувати. Можна, за бажанням, приготувати екзотичний напій з новим смаком і вдома, з доступних інгредієнтів.

Спробуйте каву по-карибськи

Візьміть турку, насипте в неї 4 ложки кави. Якщо ви самостійно змелете зерна перед приготуванням, ваша кава буде неймовірно смачною та ароматною.

Додайте до кави чайну ложку апельсинової цедри, щіпку кориці та гвоздику. Залийте все 250 мл води та поставте заварюватись.

Оберіть середній вогонь. Як тільки вода почне підніматись, відставте турку з вогню та кілька секунд. Такий ритуал зробіть ще 3 рази.

Потім проціджуємо каву та можна додати ванільний цукор. Якщо ви любите екзотику – додайте трішки кокосового сиропу.

Перелийте каву до вашої улюбленої чашки та насолоджуйтесь новим смаком.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...