Чи дійсно можна схуднути, займаючись йогою

0
Чи дійсно можна схуднути, займаючись йогою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

В останні роки йога стала дуже популярна серед усіх, хто стежить за здоров’ям та фігурою. І як всім відомо, що заняття йогою допомагають розвинути гнучкість і рівновагу, краще відчувати своє тіло і збільшують витривалість. Але чи можна за допомогою йоги скинути зайву вагу, і якщо так, то який вид йоги краще обрати?  Розбираємосьдалі в нашому матеріалі.

Подробиці

Йога передбачає використання ваги власного тіла для виконання складних поз, які можуть допомогти зміцнити і привести в тонус м’язи. Якщо все, що ви робили раніше, це силові тренування та кардіо, додавання йоги один чи два рази на тиждень поставить перед вашим тілом нові завдання, до яких потрібно адаптуватись. А це якраз те, що допоможе вам зробити фігуру стрункішою.

Який вид йоги вибрати для схуднення?

Якщо головною метою є схуднення, вид йоги, яким ви займаєтеся, дуже важливий. Більш розслаблюючий тип, такий як хатха-йога, не сильно може допомогти спалювати калорії. Для цього відмінно підійде бікрам (гаряча йога), яка включає більш складні пози, які викликають почастішання пульсу. Крім того, гарячою йогою займаються в теплому приміщенні, що опалюються, що прискорити обмін речовин і процес спалювання калорій.

Хатха-йога – м’які пози та вправи на розтяжку – вимагає набагато менше фізичних навантажень, що робить її ідеальною для всіх рівнів фізичної підготовки. Крім того, вона проводиться в прохолодному приміщенні.

попередня статтяЯк правильно спати, щоб мінімізувати набряки
наступна статтяНавіщо потрібен гемоглобін і як підтримувати його рівень за допомогою продуктів
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я