Як зварити ароматну рисову кашу на бульйоні

0
Як зварити ароматну рисову кашу на бульйоні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Рисова каша на бульйоні лише на вигляд може здатися пловом, але насправді є самостійною стравою із категорії “для лінивих”. Якщо ви хочете приготувати смачний гарнір, проте не жирний та не гострий, то зваріть рис на бульйоні.

Подробиці

Для приготування краще обрати домашню курку, вона дасть насичений м’ясний смак бульйону і приємний жовтий відтінок рису.

Варіть м’ясо до м’якості, додайте порізану цибулину та потерту морквину. Кількість залежить від того, скільки у вас бульйону. Пропорція рідини та крупи тут 2:1. Рис бажано брати якісний, щоб зернинки були окремо, а не подрібнені. Це вплине на те, чи буде ваша страва в готовому вигляді розсипчаста чи більш схожа на однорідну пюреподібну масу.

Варіть рис до готовності, не потрібно додавати масло чи олію. А от сіль та спеції на смак додайте. Смачної та швидкої вам каші!

попередня статтяБабусин рецепт найтонших млинців на кефірі
наступна статтяЯк швидко висушити одяг, що промок
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я