Як зменшити об’єм стегон та сідниць: розповідає тренер

0
Як зменшити об'єм стегон та сідниць: розповідає тренер
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Організм сам обирає, звідки брати жир під час зниження ваги. І так, буває, що займаючись спортом і правильно харчуючись, ми худнемо не там, де треба. «Але можливість змінити перебіг подій все-таки є!»: переконана тренерка Олена Литвинова в першу чергу, знадобиться створити дефіцит калорій і правильно розподілити білки, жири та вуглеводи. Але сьогодні докладніше про фітнес.

Щоб запустити процеси схуднення в ногах, доведеться краще їх навантажувати. Коли м’язи в тонусі, ноги вже виглядають більш стрункими та підтягнутими. Крім кардіонавантаження потрібна і силова, щоб задіяти різні типи м’язових волокон. Одні відповідають за витривалість, другі за показники.

Кардіонавантаження краще робити помірним, на невисокому пульсі. Тривалість – від години і більше, тричі на тиждень. Вправи на високому пульсі підходять лише для підготовлених людей. Для виконання кардіонавантаження ідеально підходить ходьба в гору на біговій доріжці. Якщо тренування проводяться на вулиці, краще шукати горбисту місцевість, щоб задіяти та завантажити всі м’язи ніг.

Силове навантаження можна виконувати навіть із власною вагою. Головне, підвищувати кількість повторень, в ідеалі від п’ятнадцяти і вище. Присідання та випади задіють м’язи ніг у повному обсязі, а також спалять калорії під час виконання.

Буде ефективно також додати статичне навантаження. Воно не збільшує м’язи в об’ємі, але створює добрий тонус і розвиває силову витривалість. Одна з таких вправ – «повітряний стільчик»: опустіться в сидяче положення так, щоб кут у колінних суглобах становив 90 градусів, а спина залишалася прямою. Для початку можна притискати спину до стіни.

І обов’язково приділяйте час відновленню організму та м’язів ніг загалом. Якщо багато ходити, займатися в залі та робити вправи, але не давати часу на відновлення та не виводити молочну кислоту, організм може почати захищатися та відповідати накопиченням жиру! Вийде замкнене коло. Так що обов’язково включіть у режим масаж, різні ванни, лазні та стретчинг.

попередня статтяЯкщо робити це щодня, можна схуднути і привести своє тіло в хорошу фізичну форму.
наступна статтяЯк виростити заміокулькас з одного листочка
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я