Як зробити паперові форми для кексів своїми руками

0
Білкова смакота: кекси з курячого філе
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

На думку багатьох господарок, найскладніше у приготуванні кексів – це миття посуду. Дійсно, повністю відмити рифлені поверхні вдається важко.

Та й залишає випічка подібний надійний притулок не завжди охоче, внаслідок чого до столу подаються не привабливі кексики, а уламки, що напіврозвалилися.

Найпростіший вихід із цієї ситуації, який вирішить одразу дві найпоширеніші проблеми, полягає у використанні паперових вкладишів.

Подробиці

Проте подібні «аксесуари» – паперові форми, часом відсутні в продажу. А якщо вам пощастило натрапити на необхідні вироби, ціна їх зовсім не тішить.

Можна виготовити паперові формочки самостійно, це доволі просто.

Для початку на папері для запікання розмістіть склянку та обведіть її ручкою або олівцем, щоб вийшло коло.

Виріжте кружок і покладіть у воду на 5-6 секунд, щоб папір промок. Ось таке мокре коло з паперу накиньте на форму, перевернуту дном вгору, а зверху вкрийте ще однією формою.

Щоб ваші паперові вироби висохли швидше, можна розкласти їх на батареї, а прискорити процес можна, розмістивши одразу 5-7 кружків на одній формі.

попередня статтяЯк утеплити пластикові вікна на зиму
наступна статтяЯк приготувати гарбузовий суп із грибами
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я