Хмарки з кислинкою — домашнє лимонне безе

0
Домашнє безе
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Повітряні ласощі, які готуються довше, ніж з’їдаються. Безе вартує того, щоб його навчитись готувати. Ним можна просто ласувати, а можна використовувати як прикрасу для десертів чи тортів.

Інгредієнти для приготування

Вам знадобляться наступні інгредієнти для 50 безе:

  • охолоджені білки — 3 шт.;
  • лимонний сік — ½ ч.л.;
  • терта лимонна цедра — ½ ч.л.;
  • цукор — 180 г;
  • цукрова пудра.

Як приготувати

Для приготування треба розігріти духовку до 100 градусів. Деко застеліть папером для випікання. Коли це буде зроблено, можна переходити до білків. Їх потрібно збити. Щоб вони перетворились на густу піну, білки мають бути охолоджені. До білків додайте лимонний сік та цедру. Протягом збивання поступово додайте цукровий пісок. Білкова маса в результаті збивання має стати блискучою. Перекладіть її в кондитерський мішок.

Працювати треба із насадкою у вигляді зірочки. Білок буде викладатись, як трояндочки. За розміром мають бути не більше 2-3 см.

Деко з білковими заготовками відразу ставте у духовку. Зверніть увагу, що безе не випікають, а підсушують. Підвищувати температуру у духовці не треба. Підсушують безе протягом 2 год. Слідкуйте, щоб воно не потемніло.

Деко вийміть з духовки та охолодіть ласощі. Перекладіть безе на тарілку та притрусіть цукровою пудрою. Смачного!

попередня статтяЯк правильно прати білу постільну білизну, щоб вона відновила колір
наступна статтяРибні котлети: корисно і смачно
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я