Як пришвидшити дозрівання ківі та авокадо в домашніх умовах

0
Авокадо
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У вас є ківі та авокадо, але вони недозрілі. Не переживайте, вони не пропадуть. Треба застосувати одну маленьку хитрість, яка допоможе пришвидшити процес їх дозрівання. Досвідчені господині часто користуються таким способом. За декілька днів ними можна буде ласувати.

Що треба зробити

Покладіть ківі та авокадо у темний паперовий пакет та лишіть його у шафі. Що це дає? Справа в тому, що таким чином створюються умови для виділення етилену. Процес пришвидшується вдвічі. Тримайте пакет у шафі не менше 2 діб.

Такий спосіб використовують і для томатів, але до них ще рекомендують додати яблука чи банан. Вони також сприяють підвищеному виділенню етилену, який потрібен для достигання плодів.

Наступний раз, коли у вас будуть зелені овочі, ви зможете за декілька днів довести їх до потрібної кондиції. Тому сміливо купуйте їх, якщо придбання є вигідним за ціною.

попередня статтяЯк позбутися плям від кави на одязі
наступна стаття“Хитрість”, щоб молоко не збігло та не пригоріло
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я