Що треба зробити, щоб випічка не ставала черствою

0
Пиріжки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

М’яка булка з начинкою, рулет, пиріг — хто ж не любить випічку. До чаю так приємно відрізати смачний шматок та поласувати ним. Єдина прикрість, що через деякий час після випікання випічка стає черствою. Проте є декілька секретів, як можна виправити ситуацію.

Температурний режим

Дотримуйтесь рекомендацій, відповідно до рецептури. Якщо ви вносите свої корективи, намагайтесь не знижувати температуру випікання. На слабкому вогні випічка точно засохне ще в духовці.

Секретний інгредієнт

Разом із ним випічка може довше пролежати, залишаючись свіжою та м’якою. І це — манна крупа. Цінно, що додавати її можна майже до будь-якого тіста. Не використовують манну крупу у тісті для пельменів, у листковому, заварному та пісочному. Манку беруть у пропорції 1 ст.л. на 0,5 л рідини. Особливо це підходить для приготування хліба та пирогів.

Свіжі пиріжки

Щоб вони таким залишались, додайте у тісто картопляний крохмаль. Він робить випічку ніжною та пухкою. На 4 ст.л. муки кладуть 1 ст.л. крохмалю.

Нехай ваші пиріжки та пироги бути смачними та довго залишаються м’якими. Смачного!

попередня статтяЯк використати залишки зелені після готування
наступна статтяЯк побороти шкідників на городі за допомогою гірчиці
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я