Названі 5 продуктів, що сприяють жироспаленню

0
Названі 5 продуктів, що сприяють жироспаленню
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Жир, що накопичується в області талії, особливо небезпечний: він важко «зганяється», підвищує ризик серцево-судинних захворювань, а також може порушити роботу ендокринної системи. Ці п’ять продуктів допомагають запобігти утворенню абдомінального ожиріння – включіть їх у свій раціон.

Овес та горіхи

Харчові волокна – головний помічник у підтримці здорового обміну речовин, а також нормальної роботи шлунково-кишкового тракту. Горіхи, бобові, ягоди, а також цілісні злаки багаті на клітковину, і тому повинні з’являтися на вашому столі якнайчастіше. Починайте день із миски вівсянки з ягодами – і ваш животик надовго залишиться плоским і підтягнутим!

Банани

Здивовані? Тим часом банани – чемпіони серед фруктів за вмістом калію. А калій у свою чергу допомагає виводити зайву рідину із клітин вашого тіла. Особливо корисно в тих випадках, якщо ви трохи переборщили із солоною їжею або просто схильні до утворення набряків.

Кавун

Дослідження, яке провели спеціалісти з Університету Кентуккі (США), підтвердило, що регулярне вживання соку кавуна допомагає знизити відсоток жиру в організмі, а також зменшити рівень холестерину. Чудовий привід поласувати цією гігантською ягодою!

Йогурт із пробіотиками

Щоденне вживання однієї порції йогурту з пробіотиками (і, зрозуміло, без цукру) дозволяє за місяць знизити вміст жиру в організмі на три-чотири відсотки — такого висновку дійшли дослідники з Університету Манітоби (Канада). Пробіотики допомагають підтримувати баланс «правильних» бактерій у кишечнику та сприяють його нормальній роботі. Так що не відмовляйте собі в цих ласощах!

М’ята

М’ята — чудовий продукт, який навіть необов’язково їсти. Дослідники встановили, що навіть аромат м’яти зменшує апетит та почуття голоду. Сама ж м’ята – у вигляді чаю або добавки до їжі – допомагає боротися зі здуттям живота, газоутворенням, а також роздратуванням травної системи.

попередня статтяЩо таке спіруліна і в чому її користь
наступна статтяЕксперти назвали два органи, яким дуже шкодить кава
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я