Як швидко приготувати домашній “крем-чіз”

0
М'який сир, намазаний на скибочку хліба або грінку, — відмінна основа для багатьох варіантів сніданку. Крім цього, крем сирний крем використовують при приготуванні десертів. Тому навчитися готувати такий сир у домашніх умовах — дуже вигідне рішення. Для того, щоб поласувати сирним кремом, треба лише один інгредієнт. Якщо ви хочете скуштувати рецепт, який абсолютно завжди й у всіх виходить, запасіться пакетом кефіру. Варто вибирати свіжий кисломолочний продукт із великим вмістом жиру. Залиште пакет із кефіром у морозильній камері на 8-10 годин. Витягніть упаковку кефіру з холоду і розріжте целофан. Перекладіть замерзлий кефір у друшляк, застелений марлею, а сам друшляк розмістіть над каструлею або мискою, щоб туди стікала рідина. Після того, як кефір розморозиться, в марлі залишиться свіжий сирковий крем З одного літра кефіру виходить близько 240 г крем-чізу. Крім цього, у вас залишиться приблизно пів літра сироватки, яку можна додавати в окрошку, яку так люблять влітку, або в тісто для тонких млинців. Рекомендуємо відразу спробувати з двох літрів кефіру, бо це дуже смачно й однієї порції буде замало, щоб поласувати!
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

М’який сир, намазаний на скибочку хліба або грінку, — відмінна основа для багатьох варіантів сніданку. Крім цього, крем сирний крем використовують при приготуванні десертів. Тому навчитися готувати такий сир у домашніх умовах — дуже вигідне рішення.

Подробиці

Для того, щоб поласувати сирним кремом, треба лише один інгредієнт.

Якщо ви хочете скуштувати рецепт, який абсолютно завжди й у всіх виходить, запасіться пакетом кефіру. Варто вибирати свіжий кисломолочний продукт із великим вмістом жиру.

Залиште пакет із кефіром у морозильній камері на 8-10 годин.

Витягніть упаковку кефіру з холоду і розріжте целофан. Перекладіть замерзлий кефір у друшляк, застелений марлею, а сам друшляк розмістіть над каструлею або мискою, щоб туди стікала рідина.

Після того, як кефір розморозиться, в марлі залишиться свіжий сирковий крем

З одного літра кефіру виходить близько 240 г крем-чізу.

Крім цього, у вас залишиться приблизно пів літра сироватки, яку можна додавати в окрошку, яку так люблять влітку, або в тісто для тонких млинців.

Рекомендуємо відразу спробувати з двох літрів кефіру, бо це дуже смачно й однієї порції буде замало, щоб поласувати!

попередня статтяЧим підгодувати часник, щоб отримати великі головки
наступна статтяЩо посадити біля груші, щоб плоди збирати щороку
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я