Чим змастити пиріжки, щоб вони блищали

0
Чим змастити пиріжки перед духовкою, щоб вони блищали
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо пиріжки блищать після духовки, то вони виглядають в рази апетитнішими. Як виявилось, досить просто змастити випічку перед тим, як розпочати процес запікання. Які продукти допоможуть досягти потрібного результату

Чорний чай із цукром

Необхідно заварити лише одну чашку чаю і додати до неї цукор. Потім напоєм обробляємо поверхню тіста та відправляємо в духовку. Цей бюджетний варіант дає чудовий результат.

Вершкове масло

Цей варіант “обіцяє” наявність гарної скоринки, хоча традиційного блиску не буде. Однак такі пиріжки виглядатимуть дуже привабливо. Вершкове масло потрібно попередньо розтопити.

Також завдяки цій хитрощі випічка стане набагато смачнішою.

Молоко

Цей продукт також часто використовується для надання красивого кольору пиріжкам. Молоко можна брати з будь-яким відсотком жирності.

Випічка також з’явиться додатковий відтінок смаку.

Вода із цукром

Якщо у вас немає ніяких продуктів під рукою або ви просто не хочете їх витрачати, то можна підігріти воду, розчинити в ній цукор і використовувати цю рідину для обробки пиріжків.

попередня статтяЩо потрібно зробити, щоб варення було густим
наступна стаття“Секрет” вирощування другого врожаю редиски влітку
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я