...
ГоловнаКулінаріяСекрет, за яким ваш борщ буде ідеальним

Секрет, за яким ваш борщ буде ідеальним

Підпишіться на нас:

Щоб приготувати справжній український борщ потрібно бути у гарному настрої, готувати з натхненням і радістю, а також знати кілька хитрощів, які зроблять його неймовірно смачним. Головне – знати як правильно приготувати основний інгредієнт цієї страви.

Сочатку буряк слід очистити і ретельно вимити під холодною проточною водою. Так, цілим, його повністю опустити в каструлю, де він повинен проводити весь час, поки вариться бульйон.

Щоб зберегти яскравий червоний колір не додавайте сіль. Замість цього влийте половину чайної ложки оцту або лимонної кислоти. Дістаньте м’ясо і буряк, а бульйон процідіть.

Додайте картоплю, капусту, а буряк натріть на великій терці і додайте в кінці приготування. Дайте закипіти і вимкніть вогонь. Додайте зелень за смаком.

При такому способі приготування смак першої страви буде справді особливим, колір яскравим, а ваші рідні – дуже задоволені!

Готуйте з любов’ю!

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...