“Секрет” обсмажування сирих макаронів перед приготуванням

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Макарони вважаються універсальним виробом, адже страви з ними можна вживати і на сніданок, і на обід, і на вечерю, а рецептів з ними не порахувати. У більшості людей приготування макаронів асоціюється з варінням. Проте є й інший підхід, який пов’язаний із жаркою.

Вермішельовий суп

Перед приготуванням вермішель попередньо обсмажують на сухій сковороді протягом 5 хвилин. Завдяки цьому під час приготування вермішель не розвариться і не перетвориться на кашу, що розвалюється.

Суп вийде смачнішим і виглядатиме апетитніше. Аналогічний принцип і для інших макаронів, які додають у супи.

Вермішельова каша

Тут працює той самий принцип, що й із супом. Після обсмажування протягом 5 хвилин вермішель заливають гарячим молоком і залишають ще на 5 хвилин або варять у молоці, але менше по часу.

Макарони по флотськи

Кулінари стверджують, що в даному випадку популярна страва розкривається на новий смак. Після обсмажування в цій же сковороді готують решту інгредієнтів, після чого додають до них макарони та заливають невеликою кількістю води (вистачить півсклянки). Кришкою можна не накривати.

попередня статтяЯк за допомогою купальника отримати “нескінченно довгі ноги” на пляжних фото
наступна статтяЯк за допомогою сіна можна позбутися борошнистої роси на огірках
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я