...
ГоловнаФітнесЧому жінкам не можна зважуватись щодня

Чому жінкам не можна зважуватись щодня

Зважуватись щодня не просто безглуздо, але навіть шкідливо для нервів. Якщо ти хочеш знати свою реальну вагу, вставати на ваги слід лише у певні моменти, що залежать від багатьох факторів.

Підпишіться на нас:

Дуже часто процес зважування пов’язаний із тривогою та розчаруванням: якщо, звичайно, ви не з тих рідкісних жінок, яким під силу є лише корисне та регулярно тренуватися. Щоправда, різкі коливання ваги трапляються навіть у тих, хто уважно стежить за фігурою, і це не може не засмучувати.

Фахівці давно говорять про те, що звичка щоденного зважування марна та малоінформативна. Ми всі, а жінки особливо, не можемо постійно однаково важити. В організмі відбуваються різні процеси, які безпосередньо впливають на цифру на терезах. Але на дуже недовгий час!

Чому жінкам не можна зважуватись щодня

Кожен день жінки – це певний момент менструального циклу. І в деякі з його періодів жінки більш схильні до набряклості та здуття живота. Лікарі рекомендують не орієнтуватися на результати зважування, отримані за 5-7 днів до початку місячних, а також протягом усієї менструації.

До речі, деякі дівчата можуть отримати недостовірні результати зважування і в період овуляції. Якщо в ці дні ви спостерігаєте неприємні симптоми – біль унизу живота, здуття, болючість грудей, краще почекати зі спробами дізнатися свою реальну вагу.

До того ж зважуватись не рекомендується наступного дня після забійного тренування. Тяжкість у м’язах може бути пов’язана із застоєм рідини та набряками. Вставайте на терези тільки тоді, коли почуваєтесь добре. І не забудь зробити це саме після пробудження і натщесерце, а в ідеалі — після того, як сходите в туалет «по-великому».

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як зробити зі звичайного прибирання справжнє тренування: 6 лайфхаків, які все змінять

Пробіжки або заняття в тренажерному залі кілька разів на тиждень - чудовий спосіб залишатися в формі. Але що,...

Ця швидка вправа допоможе зменшити живіт і позбавитися від сутулості, роби її щодня

Поза верблюда з йоги - ідеальна асана для енергійного початку дня. Така вправа має благотворний вплив на всі...

Красиве обличчя починається зі здорової спини: вправи, які замінять уколи молодості

Краса обличчя починається не з кремів чи ін'єкцій, а зі здорової спини. Неправильна постава призводить до зміни рис...

Які 7 змін у тілі ти помітиш, якщо просто почнеш бігати вранці

Наближається літо, а разом із ним і пляжний сезон. Саме час привести себе у форму! Перше, що спадає...