...
ГоловнаФітнесДівчина 3 роки робила по 10 віджимань на день: як змінилася її...

Дівчина 3 роки робила по 10 віджимань на день: як змінилася її фігура

На початку пандемії коронавірусу ця блогерка поставила собі умову - незважаючи ні на що робити по 10 віджимань на день. З того часу вона жодного разу не пропускала цієї вправи — і вважає, що саме завдяки ній змогла так трансформувати свою зовнішність.

Підпишіться на нас:

Сьогодні американська блогерка Поллі (@polly__wants) мотивує 200 тисяч своїх пыдписникыв вести здоровий спосіб життя. Але ще на початку 2020 року, незадовго до пандемії коронавірусної інфекції, дівчина сама потребувала подібних порад — адже мала певну зайву вагу.

Саме тоді Поллі вирішила кинути виклик самій собі: і почати щодня робити по 10 віджимань. Незважаючи на погоду, настрій, самопочуття та інші фактори, що відволікають.

Рівно через три роки Поллі опублікувала у своєму блозі відео, яке вмить стало вірусним. На перших кадрах американка робить перші віджимання 2020 року. А на останніх віджимається зараз і виглядає зовсім іншою людиною.

Блогерша зізнається: через тиждень свого челенджа їй набридло віджиматися, адже це так складно. Однак підписники почали запитувати її, чому вона не публікує сторіз із щоденним звітом про зроблену вправу. Це мотивувало Поллі не кидати нової звички. Згодом 10 віджимань почали займати в неї всього хвилину — і навіть приносити певну насолоду.

«Я так багато разів пробувала системи тренувань з різними вправами та поступовим нарощуванням навантажень. У результаті я втомлювалася і все кидала. Тому всі ці 3 роки я не змінювала кількість віджимань та тип їх виконання. Спочатку мені здавалося, що я ніколи не зможу зробити ці дурні 10 віджимань. Тепер я нарешті бачу і відчуваю свої м’язи – і можу робити складніші вправи та стійки», – ділиться дівчина у соцмережах.

Експеримент Поллі з віджиманнями припав до душі її фолловерам. Багато хто висловив готовність повторити досвід блогерки та спробувати робити віджимання щодня. Звичайно, Поллі перетворилася і схудла і завдяки тому, що почала стежити за харчуванням і загалом більше рухатися. Але саме віджимання спричинили всі позитивні зміни в її житті. І це справді дуже привабливо звучить!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як зробити зі звичайного прибирання справжнє тренування: 6 лайфхаків, які все змінять

Пробіжки або заняття в тренажерному залі кілька разів на тиждень - чудовий спосіб залишатися в формі. Але що,...

Ця швидка вправа допоможе зменшити живіт і позбавитися від сутулості, роби її щодня

Поза верблюда з йоги - ідеальна асана для енергійного початку дня. Така вправа має благотворний вплив на всі...

Красиве обличчя починається зі здорової спини: вправи, які замінять уколи молодості

Краса обличчя починається не з кремів чи ін'єкцій, а зі здорової спини. Неправильна постава призводить до зміни рис...

Які 7 змін у тілі ти помітиш, якщо просто почнеш бігати вранці

Наближається літо, а разом із ним і пляжний сезон. Саме час привести себе у форму! Перше, що спадає...