Як приготувати смачну кукурудзу на молоці

0
Як приготувати смачну кукурудзу на молоці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Рецепт дозволить перетворити жовтий качан на справжній витвір кулінарного мистецтва. Для багатьох улюблена страва розкриється в новому смаку, який, можливо, стане найулюбленішим.

Що потрібно для приготування

Знадобиться 6 качанів кукурудзи. Вони мають бути не очищеними, а в листовій обгортці. При виборі кукурудзи слід керуватися правилом: чим молодша, тим смачніша і солодша.

Крім кукурудзи, також знадобиться 400 мл молока, 150 г натурального вершкового масла, 1 ст. л. цукру та солі. Як інвентар потрібна каструля на 3-5 л і кулінарні щипці.

Кукурудзу очищають від листової обгортки. Добре промивають. Проте листову обгортку не викидають, а миють і залишають для варіння.

У каструлю кладуть листову обгортку, потім качан, заливають 3 л води і додають 1 ст. л. цукру та 1 ч. л. солі. Ставлять на вогонь та доводять до кипіння.

Після закипання додають 400 мл молока, трохи помішують і знову доводять до кипіння. Після повторного закипання кладуть вершкове масло і зменшують полум’я, щоб рідина вирувала.

Молоду кукурудзу варять 10-15 хвилин. Зрілі качани – 30-40 хвилин. У процесі варіння перевертають качани і стежать, щоб вони були повністю занурені в рідину.

попередня статтяЯк зробити улюблену укладку француженок за 5 хвилин
наступна статтяСкільки разів на день треба їсти, щоб не відчувати сильного голоду
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я