...
ГоловнаФітнес6 нескладних та спокійних тренувань, які швидко спалюють жир

6 нескладних та спокійних тренувань, які швидко спалюють жир

Підпишіться на нас:

Відомо, що тренування підвищують стресостійкість та витривалість. Тому разом з різними експертами зі схуднення ми підібрали топ-6 системних, розмірених і не надто активних занять, які, крім усього іншого, ефективно топлять жир та прибирають зайві кілограми.

Але нікому не варто забувати про те, що прес робиться на кухні. Це означає, що необхідно дотримуватись режиму харчування та сну для досягнення найвищого результату»

Ранкова зарядка

Причому виконувати її краще відразу після пробудження і натще, а перед цим випивати склянку води кімнатної температури. Зарядка з ранку допомагає активізувати обмін речовин та стримати вживання калорій протягом дня, а також вона запускає лімфатичну та кровоносну системи.

Ходьба

Ходьба сприяє зміцненню м’язів ніг і преса та розвиває серцево-судинну систему. Спеціально для покращення ефекту жироспаления, прогулянки можна вибирати саме в таких місцевостях, де присутні, наприклад, пагорби або гори, а також де є сходи, це максимально сприятливо впливає на термогенез.

Танці

Танці вражають своїм різноманіттям — кожна людина може знайти собі стиль танцю до душі, тому що всі з них чудово заряджають і при цьому дуже активно спалюють жир через свою рухливість. Під час танцювальних занять зниження ваги не від фізичного навантаження, тоді, коли є дефіцит калорій. Тобто якщо ви витрачаєте більше енергії, ніж отримуєте.

Один із найкращих способів забезпечити собі інтенсивне навантаження, чудовий настрій, а, найголовніше, бажання приходити на заняття знову і знову – це Зумба (Zumba) – програма фітнесу у форматі запальних танців під латиноамериканську музику. Багато хто любить Зумбу, тому що саме з нею можна розслабитися і рухатися так, ніби ніхто цього не бачить. До того ж, це дуже енерговитратне тренування, за яке можна скинути до 500 ккал. Завдяки різноманіттю ритмів, рухаючись під які ми даємо тілу і мозку можливість створювати нові нейронні зв’язки, формуються нові рухові шаблони, що дозволяють краще відчувати і координувати себе в просторі.

Пілатес

Система вправ пілатес впливає на поліпшення постави, гнучкості та зміцнення всього організму. Під час такого тренування дуже велике навантаження отримують м’язи кора і м’язи спини, від чого тіло ніби витягується. Після таких регулярних занять людина стає вищою, почувається вільно і розслаблено. Крім того, пілатес допомагає нарощувати невелику м’язову масу, а чим більше м’язів, то більше жиру можна спалити.

Йога

Це ціла філософія внутрішнього поновлення. Вона дозволяє прищепити корисні харчові звички, підвищити фізичну активність та сприятливо впливає на стан здоров’я загалом. А ще допомагає активно спалювати жир. При заняттях йогою м’язи розігріваються, зміцнюються та розтягуються, нарощується м’язова маса. Також з’являється більше енергії, і тому людина стає активнішою і легше скидає вагу.

Такі заняття позитивно впливають на ментальне здоров’я: за рахунок правильного дихання організм заспокоюється, а завдяки розтяжці розслаблюється нервова система.

Плавання

Дуже ефективний вид спорту, який задіює всі м’язи тіла, зміцнює суглоби, розвиває серцево-судинну систему, тренує легені, збільшує щільність кісток та розвиває гнучкість. Крім того, плавання суттєво покращує сон, дозволяє впоратися зі стресом та сприяє виправленню постави. Ну і, звичайно, заняття в басейні допомагають якнайшвидше скинути зайві кілограми.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як зробити зі звичайного прибирання справжнє тренування: 6 лайфхаків, які все змінять

Пробіжки або заняття в тренажерному залі кілька разів на тиждень - чудовий спосіб залишатися в формі. Але що,...

Ця швидка вправа допоможе зменшити живіт і позбавитися від сутулості, роби її щодня

Поза верблюда з йоги - ідеальна асана для енергійного початку дня. Така вправа має благотворний вплив на всі...

Красиве обличчя починається зі здорової спини: вправи, які замінять уколи молодості

Краса обличчя починається не з кремів чи ін'єкцій, а зі здорової спини. Неправильна постава призводить до зміни рис...

Які 7 змін у тілі ти помітиш, якщо просто почнеш бігати вранці

Наближається літо, а разом із ним і пляжний сезон. Саме час привести себе у форму! Перше, що спадає...